IFMA  Amatör  Muay thai OB. döntö Budakalász 2009 10. 04.


Óriási érdeklődés, nagyszerű küzdelmek jellemezték ezt az éjszakába nyúló versenynapot a budakalászi sportcsarnokban. A  két szorítóban összesen 72 mérkőzést vívtak a résztvevők. A selejtezokben és az elődöntokben 3x2’ a döntoben 4x2’ volt a küzdőidő. A rendezvény főbírája az IFMA részérol, a Finn Muay thai szövetség fobírója, az IFMA  nemzetközi koordinátora SIMO HALMEVUO volt, aki elozo napon egész napos bírói szemináriumot és vizsgát tartott, a bírói kar számára. Simot a 2006 os IFMA VB legjobb bírójának választották. A bírói szeminárium és a verseny szakmai lebonyolításában óriási szerepe volt Rehák György mesternek és Pokorádi Balázsnak. Köszönet nekik….

Az Unicentrál Bull’s  csapata kiválóan szerepelt a vasárnapi versenyen , Csányi János edző tanítványai a következő eredményeket érték el:

Mednyánszky Ádám (Bibi) 86kg –ban élete elso muay thai versenyén sajnos pontozással kikapott… Bibi nagyszerűen küzdött munkájából csak a rutin hiányzik még.

Grónai Sándor  63,5kg II hely  Sanyi útja a döntőg zökkenő mentesen magabiztosan egyhangú pontozással zajlott, ahol egy kőkemény és szoros mérkőzést vívott a Kazinbarcikaiak egyik kiválóságával Dóró Pistával aki ellen 2:1 es pontozással alulmaradt.

Horváth Gyula 75 Amatőr Muay Thai Magyar Bajnok lett. A Bull’s színeiben induló soproni fiú minden akadályt magabiztosan vett, így a döntőben is egyhangú pontozással nyert.

Szabó Bernadett(Betty) 65kg ban Gála gyoztes lett az esti Gála egyik fő mérkőzésén mérhette össze tudását a Re-Gym es Kendi Ágnes ellen. A mérkozés parázs, nagy ovációt keltő adok kapokkal indult, ám Betty folyamatosan felőrölte ellenfelét és egyhangú pontozásos gyozelmet aratott.

Csányi János edzői munkáját a rendezvényen Simon László (Simi) is segítette aki előző este Bécsben az OBPU szervezetnél K-1 szabályrendszerben EB. címmérkőzést vívott az osztrák címvédő Sasa Jovanovics ellen. Simi borzasztó kemény szoros mérkőzésen kapott ki ellenfelétől.

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőjüknek az eredményekhez!

 

/Bull's media: Oravecz/

 

2009.10.04.muay thai ob. 005
Detail Download
2009.10.04.muay thai ob. 007
Detail Download
2009.10.04.muay thai ob. 011
Detail Download
2009.10.04.muay thai ob. 021
Detail Download
2009.10.04.muay thai ob. 023
Detail Download
b
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery