IFMA 2009 VB Bangkok

82 ország versenyzői harcolnak Thaiföldön, Bangkokban az IFMA amatőr muaythai világbajnokságon!

2009. november 27 – december 5-ig rendezik Bangkokban az ezévi amatoő muaythai vilagbajnoksagot, amelynek megnyitójan a kiralyi csalad egy tagja is megjelent.

A magyar csapat 6 fővel kepviseli hazankat. A csapat tagjai: Rehak György csapatvezető, Muskotaly Balint, Busai Gergely, Zentai Mate versenyzők, Csanyi Janos es Pokoradi Balazs birók.

 

Busai Gergely (A kategoria, 81 kg) szlovák, Muskotály Bálint (B kategoria, 71 kg) szlovák, Zentai Máté (B kategoria, +91 kg) új-zélandi ellenfelet kapott, előbbi kettő 32-es, utobbi 16-os tábláról keszült az első mérkőzésre.

A magyar versenyzők közül a masodik versenynapon Muskotály Bálint pontozással győzött, végig iranyitva a merkőzest, a harmadik menetben kétszer is padloóa kuüdte ellenfelet.

Busai Gergely pontozással veszített a legjobb 16 közés jutásért.

Zentai Máté (+91 kg) a harmadik versenynapon az első menetben kiütessel győzte le 20 kilóval nehezebb uj-zelandi ellenfelét. Egy jóliranyzott egyenes fejrúgas utan a vezetőbiró beszüntette a merkőzest (RSCH).

 

A magyar csapat remekül érzi magát, a Rehák György vezető edző vezette kemény felkészülés után a bangkoki Muaythai Plaza 2004 teremben a regi ismerős Khun Suek segitségevel tartja formájat, hogy helytálljon a rendkivül erős nemzetközi mezőnyben.

 

A rangos eseményt Bumibol thai király 82. születésnapjára rendezett “Kiraly Kupa" zárja, amely előtt kiemelt amatőr döntők hozzák hangulatba a közönséget.

 
 
Powered by Phoca Gallery