THAI BOX GÁLA KAZINCBARCIKA 2009-12-05


Mikulás napi thai box gála megrendezésére került sor Kazincbarcikán. A rendhagyó esemény Szepesi Attila a kazincbarcikai Küzdo SE vezetojének szervezoi munkáját dicséri immár sokadik alkalommal.

Ezen a december 5 ei estén huszonkét mérkozést láthattak a kedves érdeklodok. A hazai klubok harcosai vívtak nagy csatákat, de  két nemzetközi mérkozésre is sor került a szorítóban az egyiket Józsa Ádám Junior WAKO világbajnok vívta, aki pontozással nyert , a másikat Dóró Pista IFMA Magyar bajnok vívta,  aki kiütötte ellenfelét.

Az UNICENTRÁL csapatát egy bíró, Csányi Péter Országos IFMA Bíró és két versenyzo képviselte Grónai Sanyi 67kg ban, aki miskolci ellenfelét gyozte le pontozással és Szabó Bernadett 65kg aki   érdi ellenfelén aratott pontozásos gyozelmet.

A csapat a gálát megelozo hétvégén a Szepesi Attila vezette edzotáborban készült a megmérettetésre. A versenyzok felkészítésében Simon László „SIMI” –nek is nagy szerepe volt, aki  Csányi János távollétében a felkészítoi és szervezoi feladatokat látta el a verseny kapcsán.

A csapatot Vlasich Róbert,  a Senetió Kft. Ügyvezetö igazgatója szponzorálta.

Köszönet a közremuködöknek!

 

/Bull's media: Oravecz/

dsc00469
Detail Download
dsc00471
Detail Download
dsc00473
Detail Download
dsc00475
Detail Download
dsc00477
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery