FINAL FIGHT CROATIA OPEN 2010 12.11.  RIJEKA HORVÁTORSZÁG


Tizenkét nemzet sportolói vettek részt Európa egyik legnagyobb  nemzetközi kick-box tornáján.

Az UNICENTRÁL BULLS THAI BOX ÉS KICK-BOX  TEAM  öt fővel vett részt az év utolsó versenyén, ahol három arany egy ezüst és egy bronz érmet szerzett.

 

Szabó Bernadett -70kg low-kick  férfiakat meghazudtoló,erőfeletti küzdelem, csillogó aranyérem..

 

Véber Edina -56kg low-kick  nagyszerű teljesítményt nyújtott Edi egy hajszállal maradt csak le az aranyéremről és egy ezüst érmet szerzett csapatunknak.

 

Élete első nemzetközi versenyén a 16 éves Varga Ádám -71kg full- contact kategóriában  felállhatott a dobogó legmagasabb fokára. Ádám az első ellenfelét 2:1 es pontozással  verete, a második ellenfelét egyszer le is padlóztatta, az eredmény itt 3:0  Ádám a döntőben is magabiztos 3:0 ás pontozásos győzelem aratott.

 

Horváth László -71 kg low.kick szintén magabiztos győzelmeket aratva kétséget kizáróan döntötte el hogy idén ki a nyílt horvát bajnok ebben a súlycsoportban Laci  minden mérkőzését  3:0 ra nyerte.

 

Horváth Gyula -75kg low-kick legnehezebb dolga talán neki volt, hiszen  tizenhatos tábláról indult  az első és a második mérkőzését K.O. val nyerte a döntőbe jutásért  vívott küzdelmét azonban 2:1 arányban elveszítette. Így bronz érmet szerzett csapatunknak.

 

A csapatunkkal  együtt  versenyzett a pécsi  Kiss Gábor a PTE PEAC RFC színeiben -60kg low-kick ban  ebben a súlycsoportban Gabika végzett az első helyen, magabiztos versenyzéssel.

 

Megkérdeztük Csányi Jánost, mennyire elégedett a csapat  mostani teljesítményével és az éves munkájával.

„ az eredmények magukért beszélnek a Croatia Openen is és beszéltek az év korábbi versenyein is. A versenyzőink  elvégzik a magas színvonalú következetes és kemény edzésmunkát figyelnek, figyelünk egymásra, igazi csapat vagyunk és ebbe beletartozik a sparring partner, a kamerás, a fotós, a tolmács, a ringsegéd az edző és a támogató.

A miben biztos vagyok és szerénytelenség nélkül állíthatom hogy a hazai és a nemzetközi mezőnyben tartósan jól szerepelni csak úgy lehet, ha biztos háttér  és nagyon magas színvonalú szakmai munka van mögöttünk!

 

Köszönetet mondok a sportolók hozzátartozóinak  hogy egész évben társként állnak  szeretteik mellet, hogy nyugodtan készülhessenek a versenyeikre KÖSZÖNÖM! „

 

-bulls média Oravecz Szabolcs-

13
Detail Download
croatia open 1
Detail Download
croatia open 2
Detail Download
croatia open 3
Detail Download
croatia open 4
Detail Download
croatia open 5
Detail Download
croatia open 6
Detail Download
croatia open 7
Detail Download
croatia open 8
Detail Download
croatia open 9
Detail Download
croatia open 10
Detail Download
croatia open 11
Detail Download
croatia open 12
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery