Muaythai edzőtábor,  khan-szeminárium és vizsga Hajdúszoboszlón

 

Rehák György, vezetésével sikeres egyhetes edzőtábor zajlott Hajdúszoboszlón, augusztus 21-től 28-ig. Az edzőtáborban több párhozamos program zajlott le, amelyeken a résztvevők a fullasztó, 35-38 fokos hőség ellenére lelkesen vettek részt, és becsülettel állták meg helyüket.

 

A taskenti IFMA és a szkopjei WAKO VB válogatott utazókeret szinte összes tagja részt vett az edzőtáborban, kemény munkával pörgetve fel egymást a közelgő világversenyekre. Napi három edzésen, a sparringokon gyakran váltott ellenfelekkel dolgozva mozgósították az utolsó tartalékokat is, hogy Rehák György, a a Magyar Kickbox Szövetség muaythai és K1 válogatott vezetőedzője elégedetten nyilatkozhassék:

 

“A válogatott keret összes tagja dicséretet érdemel, hiszen a kora reggeli gyorsaság és robbanékonyság fokozó erőnléti edzések után, a délelőtti szituációs páros gyakorlatokat is kiválóan oldották meg.

A délutáni küzdelmi edzéseken, fegyelemezett munkával , szabályrendszerbeli különbségek ( muaythai, low-kick, K1) figyelembevételével kiváló felkészülést tudtunk végezni.

A válogatott versenyzők klubjaikba visszatérve , egyénre szabott feladatokkal készülnek tovább, majd a világversenyek előtt két héttel, néhány napon keresztül ismét együtt gyakorolnak a válogatott versenyzők.

Nagyon remélem, hogy ezek a versenyzők szép eredményekkel térnek haza ezekről a rangos versenyekről.”

 

A válogatott keret mellett természetesen rengeteg kezdő, középhaladó sportoló is részt vett az edzőtáborban, akik hozzáállásban egyáltalán nem maradtak el sikeresebb társaiktól, ami bizakodásra ad okot a jövőt illetően. Számukra még nagyobb elismerés volt, hogy pénteken a Klink Zoltán (Erdei Zsolt, "Madár" erőnléti edzője) által vezetett erőnléti edzéseken vehettek részt: délelőtt futó- és sajáttestsúlyos erőnléti gyakorlatokkal, délután pedig zsákos erőnléti programmal foglalkozott a csapat.

 

Ezután a terhelés után szombat délelőtt Major Ágnes jógaoktató tartott nyújtó-lazító edzést, egyértelműen minden résztvevő nagy örömére és megelégedésére.

 

Pénteken és szombaton ezzel párhuzamosan az edzők részére az IFMA khan-vizsgarendszerének 1-4 fokozatig terjedő anyagára kiterjedő szemináriumot és vizsgát tartottak, Rehák György, Csányi János és Pokorádi Balázs vezetésével.

Tizenegy egyesületből huszonegy fő tett sikeres vizsgát a 4.khan fokozatra, ami azt jelenti, hogy ezekben az egyesületekben már az IFMA (és a thai sportminisztérium) által előírt program szerint halad az oktatás.

 

Külön szeretnénk megköszönni Szántó Józsefnek, a Hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia elnökének, hogy rendelkezésünkre bocsátotta edzőtermét a válogatott edzőmeccseire és a zsákos erőnléti edzésekre.

 

Az Unicentrál Bulls csapatából Vlasich Róbert, Horváth László, Csányi Péter, valamint, a Fertőszentmiklósi Thai box és kickbox  klubból Simon László vizsgáztak 1-4 khan  muaythai fokozatra.

 

 

- bulls média -

csapatkep 2011 edztbor hajdszoboszlo
Detail Download
img_0339
Detail Download
img_0348
Detail Download
img_0353
Detail Download
img_0360
Detail Download
img_0374
Detail Download
img_0384
Detail Download
klink 2011 edztbor
Detail Download
utals ig. 015
Detail Download
utals ig. 016
Detail Download
utals ig. 019
Detail Download
utals ig. 023
Detail Download
utals ig. 025
Detail Download
utals ig. 029
Detail Download
utals ig. 033
Detail Download
utals ig. 043
Detail Download
utals ig. 049
Detail Download
utals ig. 066
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery