WFC Világbajnokság 2016.11.03-06, Milánó, Olaszország

 

Hatalmas sikerekkel tértek haza a győri Unicentral Bulls Kick-Box és Thai Box Klub harcosai a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council Világbajnokságról.

 

Ezen a fantasztikus hétvégén harcosaink 4 világbajnoki övvel bizonyították be, hogy a sok elvégzett munka, küzdelem és kitartás minden pillanatot megér ilyen felejthetetlen pillanatokért.

 

Legifjabb Bajnokunk Kovács Olivér junior-50 kg-ban 5 ellenféllel küzdött meg a Címért, közöttük két ellenfelét kiütéssel búcsúztatva.

 

Nardelotti Zoltán a felnőtt mezőnyben is bizonyította kiemelkedő teljesítményét -80 kg-os súlycsoportban K-1-ben. Zoli a döntőben egyhangú pontozással szigorú, pontos munkával emelkedett felül az olaszok kiváló harcosán, megszerezve első felnőtt K-1 Világbajnoki címét.

 

Schwéger Tímea -56 kg-ban a döntőben végig határozott irányítással, gyönyörű könyök-, klincs és térd technikákkal győzte le a helyiek egy kiváló harcos hölgyét, akinek már számos meccs-, és rutintapasztalat volt a háta mögött. Timi első Világbajnoki címével gazdagította eddigi sikereit.

 

Grónai Sándor a ellentmondást nem tűrő akarattal küzdötte végig magát ellenfelein. A döntő előtt már az első menetben térd KO-val búcsúztatva francia ellenfelét, a döntőben pedig látványos leforgatásokkal, könyök-, klincs és térd technikákkal, fantasztikus hajrával extra menetben az egyik helyi sztárt győzte le ezzel megszerezve harmadik Világbajnoki címét.

 

Leisztener Csaba +97 kg-ban súlyában erős bunyók után a döntőben előző napi sérülésből adódóan maradt alul, ezzel ezüst érmet szerezve.

 

Felkészítő edző: Csányi János

 

A csapat utazását támogatta ZLT. Magyarország Kft.

 

 

Gratulálunk a Csapatnak!

WFC világbajnokság
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery